Летен курс по математика за 5 клас

Математическите знания и умения от 5 клас са ключови за развитието на математическите знания, умения и успехи през следващите 2 години (в 6-ти и 7-ми клас). Обучението е подходящо за всеки бъдещ шестокласник, който не е сигурен в уменията си или има пропуски и дефицити, които биха го спънали по пътя към успешен прием след 7-ми клас. В следващите две учебни години количеството материал, който следва да се усвои, не  предполага време за едновременно запълване на пропуски и успешно усвояване на нов материал. Това обучение е възможност за запълване на пропуски, развитие на увереност и поставяне на основа, с която 6-ти и 7-ми клас ще бъдат по-леки и ползотворни.

Знанията от 5 клас са ключови за развитието на математическите знания, умения и успехи в рамките на следващите две учебни години – те са основата. Само добрата и устойчива основа е сигурна предспоставка за по-леки и спокойни 6 и 7 клас, както и за успешно представяне на НВО след 7 клас. 

Обучението е подходящо за ученици, завършили 5 клас през учебната 2023-2024г., които планират спокойна математическа подготовка през следващата учебна година и успешен прием в мечтаното училище след 7 клас.

Целта на лятната подготовка е учениците да коригират неяснотите и да запълнят пропуските от 5 клас. 

Допълнително в 5-ти клас има група задачи, които не са добре покрити от учебната програма в училище. Втората много важна цел на лятната програма е да добави време, занятия и знания, свързани с тези задачи, които са критични за успешно представяне в 6-ти и 7-ми клас и за постигане на висок резултат на НВО след 7-ми клас. 

График

Понеделник и четвъртък от 12:00 до 13:30ч. 

Начало: 1 юли 2024г.

Край: 25 юли 2024г.

Такса

Таксата за обучение е 465лв. и се заплаща по банков път в рамките на седмица след успешен прием в обучението. 

Със записване в курса, родителите и учениците приемат и се ангажират с общите условия за записване в обучението.

Групите са само до 6 ученика и местата се запълват бързо. Места не се пазят.