Летен курс по математика за 6 клас

Обучението подготвя учениците за пълноценна подготовка в 7-и клас и постигане на високи резултати на НВО. Тя е подходяща за бъдещи седмокласници и предвижда коригиране на дипуснати в 6-ти клас пропуски и непълноти и полагане на солидна основа за обучението по математика в 7-ми клас. 

Тази програма е посещавана редовно от ученици от най-желаните училища в София (СМГ, ПЧМГ, Света София, Британика парк скул, 145 ОУ, 107 ОУ, 73 СУ, 125 СУ и други училища на същото ниво), както и от възпитаници на други училища, които също сериозно планират успешно представяне в 7 клас, успешно представяне на НВО след 7 клас и успешен прием в мечтаното училище след 7 клас. 

Всеки курсист получава безплатно електронни обучителни материали и тестове, както и достъп до електронната ни платформа и включените в нея допълнителни материали за съответния клас.

Обучението е подходящо за ученици, завършили 6 клас през учебната 2023-2024г., които планират спокойна математическа подготовка през следващата учебна година и успешен прием в мечтаното училище след 7 клас.

Целта на лятната подготовка е учениците да коригират неяснотите и да запълнят пропуските от 6 клас. 

Допълнително в 6 клас има група задачи, които не са добре покрити от учебната програма в училище, а са ключови на НВО след 7 клас. Втората много важна цел на лятната програма е да добави време, занятия и знания, свързани с тези задачи, които са критични за успешно представяне в 7-ми клас и за постигане на висок резултат на НВО след 7-ми клас. 

График

Включете се в списъка с желаещи за обучението

и ние ще се свържем с Вас, ако оформим нова група.

Такса

Таксата за обучение е 465лв. и се заплаща по банков път в рамките на седмица след успешен прием в обучението. 

Със записване в курса, родителите и учениците приемат и се ангажират с общите условия за записване в обучението.

Групите са само до 6 ученика и местата се запълват бързо. Места не се пазят.